Om familien og bloggen

Om bloggen

Velkommen til Mama Villefrance

Bloggen handler om mad, familie, de forskellige liv på landet og i byen og alt det gode i livet. Men først og fremmest om mad, med opskrifter, inspiration, tips og tricks.

Familien Villefrance består, i den her sammenhæng, af:

Mama Villefrance
Familiens madmæssige matriark, der elsker de lange dage i køkkenet. Der allerede i juni planlægger julemenuen. Som handler lokalt og selv dyrker alt hvad hun kan komme i nærheden af, mens hun snakker med hønsene, forkæler hundende og overvejer om ikke der er plads til en ged i baghaven.

Papa Brøndum
Mamas mand, der stadig midt i livet ikke har fundet ud af hvordan man sidder ned. Men altid roder med noget på den gamle gård. Holder mere af at spise mad end at lave den, men er et uundværligt redskab til at udføre de mange projekter der ultimative bringer maden på bordet. Har dog indtil videre sagt nej til det med en ged.

Datteren
Der bor i København og dyrker karrierelivet, men bestemt slægter moren på i madglæde og langsitet planlægning – især hvis planlægningen indebærer hvilken michelinrestaurant, hun skal besøge næste gang. Hun har også en skønhedsblog

Svigersønnen
Gift med datteren og i fuld fart med at blive Mamas protege i madlavning. Hans hænder er desværre ikke skruet rigtigt på, så han prøver at opnå Papas Brøndum erkendelse ved at lære at skrue proppen af de rigtige flasker vin. Han blogger også ved siden af, på en fælles blog med datteren.

Sidst, men ikke mindst, består familien af de tre hunde Milan, Some og Nellie. Sidstnævnte huserer hos datter og svigersøn i København, mens de førstnævnte ihærdigt vogter gården på Fyn.

Bloggens indhold

Bloggen er opdelt i fire afdelinger

Mad som mama laver det. Her deler Mama Villefrance ud af hendes opskrifter. Se kategorien her

Selvgjort er velgjort. Om at restore en gård fra ruin til moderne herregård, bygge ud af træ og alt muligt andet som primært Klaus finder på (til tider lidt uhjælpelig hjælp fra Svigersønnen). Se kategorien her

Livet på landet. Om at leve på landet i alle årets sæsoner, med dyr og planter. Se kategorien her

Livet i byen. Salli og Henrik om cocktails, krydderurter, altan, grillerier og andet godt fra bylivet. Se kategorien her

mama villefrance

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *