Mad som Mama laver det

Sådan laver du en perfekt hjemmelavet dressing

Hjemmelavet dressing er perfekt til sommer, grill og salat. Og det er faktisk ret nemt at lave. Og når du først har styr på det grundlæggende, kan du selv tilpasse og finde din egen tilgang.

Vi spiser rigtig meget dressing her på Mosebo. Især pga at vi, for det meste, lever LCHF stilen. Og her en god dressing nødvendig.

Hjemmelavet Dressing – ingredienser

Nøglen bag en god dressing er at bruge gode råvarer. Det kan lyde banalt, men det er bare et faktum.

4 sps cremefraiche
2 sps Mayo 1
1 Tsk Dijon sennep
1/2 Tsk karry
1 Tsk gurkemeje
1/2 Tsk sukrin
Knivspids salt
Evt et lille bundt purløg

Læs også om rabarbercrumble uden mel og sukker

Sådan gør du

Rør ingredienserne godt sammen, dejligt nemt ikke 🙂 Purløg skal hakkes fint.

Super god til kylling / bacon , salat osv Hjemmelavet dressing kan laves i forvejen, opbevares i køleskab nogle dage UDEN purløg!

Bonus tip
Rør f.eks. en rest af stegt eller kogt kylling i dressingen, så får du en lækker kyllingesalat ud af den. Men husk bacon i eller på toppen.

P.S. karry/senneps dressingen her er også god i sandwich, bagels og lignende.

Kram fra Mama Villefrance
Følg mig på Instagram

Familiens madmæssige matriark, der elsker de lange dage i køkkenet. Der allerede i juni planlægger julemenuen. Som handler lokalt og selv dyrker alt hvad hun kan komme i nærheden af, mens hun snakker med hønsene, forkæler hundende og overvejer om ikke der er plads til en ged i baghaven.