
Mozzarella rulle med røget laks og frisk spinat
Mozzarella rulle med røget laks og frisk spinat er perfekt til morgenmad, brunch, forret eller endda som snack. Opskriften er super enkel og det tager kun et par minutter. Og så er den yderst velegnet til Keto og LCHF.
Da københavnerne var på besøg i pinsen, stod den på udendørsaktivitet og arbejde rundt på Mosebo. Derfor var det nødvendigt med en nem og hurtig morgenmad, som kunne mætte over lang tid. Når svigersønnen skal rydde buske i fire timer, så nytter det ikke noget at han er sulten 🙂
Desvære ikke en opskrift hvor jeg kan prale af hjemmedyrkede råvarer, tværtimod er det hele købt. Men den er nem og hurtig, uden at det føles hverken som junk-food eller færdigkøbt.
Læs også om hel pigvar i ovn med bacon-rabarber og lemon sauce

Du skal bruge følgende til 4 personer
100-150 gram røget Laks
En god håndfuld frisk spinat
1 Mozarella rulle (også kaldet Mozarella wrap). Vi bruger den færdiglavede, selvom man teknisk set kan lave det selv.
Skær spinat groft ud (husk at skylle det, hvis det ikke allerede er det i pakken) og skær laksen i mindre stykker.
Rul Mozarella wrappen forsigtigt ud.
Placer laks og spinat på den. Rul den forsigtigt sammen igen. Voila, så nemt er det 🙂
Skær den ud i skiver på cirka 1-2 cm og server med citronskiver og en god dressing (prøv den her dressing uden sennep). Skal rullen være en forret til grillaften, så kan du grille en citron i halve som tilbehør.
Du kan også eksperimentere med forskellige andre tilbehør i rullen, som koriander og salsa, agurk og tomat eller æg for end federe smag.
Kram fra Mama Villefrance – følg mig på Instagram
Læs også om bowl med grillet Hoisin-kylling

Mozzarella rulle med røget laks og spinat
Mama Villefrance
Familiens madmæssige matriark, der elsker de lange dage i køkkenet. Der allerede i juni planlægger julemenuen. Som handler lokalt og selv dyrker alt hvad hun kan komme i nærheden af, mens hun snakker med hønsene, forkæler hundende og overvejer om ikke der er plads til en ged i baghaven.
Du vil muligvis også synes om

Smørstegte hvide asparges med et italiensk twist
13. juni 2020
Om bloggen
10. maj 2016
2 kommentarer
Pingback:
Pingback: