Mad som Mama laver det

Hjemmelavet Rejesalat

Opskriften på en rigtig lækker og kalorielet hjemmelavet rejesalat

Rejesalaten her er et fantastisk alternativ til de fede salater, som man finder i køledisken i supermarkedet, og den mætter rigtig godt pga. proteinerne fra hytteosten. Den er super enkel og tager kun lige et øjeblik at lave. Jeg spiser den til frokost og til aftensmad på de travle dage

Læs også om hjemmelavet glutenfrit knækbrød

Du skal bruge til din rejesalat

Opskrift til to personer, men varierer jo efter hvad du vil bruge den til

150 g. pillede, kogte rejer – drænede (Det er en smagssag om du vil købe dem i lage og dræne dem eller tø frosne rejer op)
1,5 dl hytteost
0,5 dl. mayo
2 forårsløg
1 rød peber
1 håndfuld babyspinat
2 spidskålsblade
Salt, peber og citron

Læs også om verdens bedste julekringle

Sådan gør du

Hak forårsløg, rød peber og babyspinat fint. Rør sammen med rejer, hytteost og skyr. Smag til med salt, peber og citronsaft.

På billederne er den blevet serveret den på et spidskålsblad, som rulles sammen som en wrap. Kålen og salaten komplimenterer hinanden rigtig fint, og det er en super måde at spise den sunde kål på. Det bør helt klart prøves. Anret på midten kålbladet og start med at rulle fra enden, hvor bladet er tykkest, mens du bukker enderne ind, som hvis du skulle rulle en tortillapandekage.

Til variation kunne jeg nemt forestille mig at salaten vil være lækker på et stykke rugbrød fra bageren – eller en croissant, hvis man sådan virkelig har fortjent en lille treat 

Den kan holde sig en dags tid, men kun i en lufttæt beholder i køleskabet.

Kram fra Salli – Følg mig på Instagram

Følg MamaVillefrance på Instagram

Læs også vores anmeldelse af HelloFresh måltidskasser

Hjemmelavet rejesalat
Den lækre salat serveret på et blad kål

Hjemmelavet Rejesalat

Familiens madmæssige matriark, der elsker de lange dage i køkkenet. Der allerede i juni planlægger julemenuen. Som handler lokalt og selv dyrker alt hvad hun kan komme i nærheden af, mens hun snakker med hønsene, forkæler hundende og overvejer om ikke der er plads til en ged i baghaven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *