
Grilltips til sommeren
Tre grilltips fra Mosebo
Vi elsker at grille, det er noget af det bedste i verden. Og ja, vi er lige præcis en slags tosser der griller hele året rundt, hvis vi kan komme afsted med det.
Grilleri er jo lidt af en religion, hvor man er til den ene eller den anden vej. Nogen er kun til gas, mens andre sværger til kul. Vi hører selv til den sidste del, når det kommer til at grille (vi har selv sværget til gas i den indendørs madlavning i mange år).
Vi har selv en Weber kuglegrill med kul.
Læs også om hjemmelavet ketchup uden sukker

Grilltip nr. 1 – trækul
Udfra indledningen, så kan det vel ikke undre at vores første tip er at bruge kul, vel? 🙂 Der er jo som sådan intet galt med gas, piller og hvad man ellers kan grille med. Men trækul giver altså bare en bedre smag.
Grilltip nr. 2 – varme
Alt for mange lader ikke grillen blive ordentlig varm. Du kender det sikkert fra utallige grilfester, hvor værten to timer efter vi er færdige med at spise udbryder “Nu er kullene helt perfekte”.
Grilltip nr. 3 – brug rygeflis
Det er en rigtig god ide at bruge rygeflis, det giver ekstra meget smag til dit grilleri. Læg det i blød et par timer inden du skal grille og læg det i en rygeboks i grillen.
Det er vigtigt at købe ordentlig kvalitet og være opmærksom på, hvilken smag du køber med.
Hilsner fra Mama Villefrance og papa Klaus
Følg Mama på instagram
Læs også om hel pighvar i ovn med bacon-rabarber og lemon sauce


Grilltips til sommeren
Mama Villefrance
Familiens madmæssige matriark, der elsker de lange dage i køkkenet. Der allerede i juni planlægger julemenuen. Som handler lokalt og selv dyrker alt hvad hun kan komme i nærheden af, mens hun snakker med hønsene, forkæler hundende og overvejer om ikke der er plads til en ged i baghaven.

Dressing til grillet kød
Du vil muligvis også synes om

Jomfruhummerhaler på grill
17. juni 2020
Æblesnack med kanel og peanutbutter
19. januar 2021
3 kommentarer
Pingback:
Pingback:
Pingback: