Livet i byen

Ny podcast om skønhed

Det var været længe undervejs, men nu kan jeg endelig præsentere mit nye projekt, podcasten I’m Salli – en podcast kun om skønhed.

Din primære vært bliver Salli Villefrance (ja, mig) med forskellige gæsteværter og gæster fra skønhedsbranchen. Jeg arbejder til dagligt hos Estee Lauder, hvor jeg er PR Manager. Men jeg har en efterhånden smålang karriere bag mig, indenfor skønhedsbranchen. Med stillinger som blandt andet. tæller model, makeup artist og bryn ekspert.

Hvad skal den handle om?

Podcasten kommer cirka hver 14. dag, men der kan være undtagelser i perioder hvor jeg har travlt. Planen at der mindst én gang hver måned kommer et normalt fuldlængde afsnit hvor jeg interviewer, eller snakker med, eksperter og influencere indenfor skønhed, hudpleje og make-up.

Og en mini-episode med spørgsmål fra lytterne, anbefalinger og lidt hyggesnak. Typiske vil mini-episoderne være kun med mig som vært.

Emnerne vil primært være indenfor skønhed, så ting som make-up, hudpleje, produkter, hår, negle kommer vi ikke udenom. Men jeg vil også prøve at give lidt indblik i skønhedsbranchen og influencerbranchen og gøre dig klogere på hvordan tingene fungerer.

Der kan komme nye formater til hen ad vejen, efterhånden som jeg tester podcast mediet.

Når du læser det her er det første tre eller fire afsnit allerede uploadet og flere er snart på vej. Der er både interview/snakke med Pauline Youngblood, Lasse Brogaard og Emil Olsen.

Du kan finde podcasten i dit itunes feed, eller hvor du hører podcast. Du kan holde dig opdateret på imsalli Facebook siden, eller på imsalli.dk

Læs også om bloggen og familien

Jeg hører gerne fra dig, hvis du har ideer, emner eller forslag til min podcast. Eller hvis der er bestemte personer, du gerne så jeg interviewede eller snakkede med.

Med venlig hilsen Salli Villefrance
Følg mig på Instagram

Nye podcast om skønhed

podcast om skønhed

Ny podcast om skønhed

Der bor i København og dyrker karrierelivet, men bestemt slægter moren på i madglæde og langsitet planlægning – især hvis planlægningen indebærer hvilken michelinrestaurant, hun skal besøge næste gang. Hun har også en skønhedsblog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *