krimi podcast
Livet i byen

Ny krimi podcast – I skyggen fra vi andre

Mens jeg venter på at min brækkede arm igen giver mig lov til at skrive på min næste roman, så har jeg brugt tiden på at indtale nogle af mine noveller.

“I skyggen fra vi andre” er en serie af små historier, skrevet og oplæst af undertegnede. Hvert afsnit fortæller sin egen lukkede historie. Universet er mørkt, brutalt, voldeligt og tingene er sjældent hvad de ser ud til. Vi befinder på kanten af samfundet, i dets ydre mørke kroge og på bunden af det. Genrer og stil kan variere fra historie til historie. Men genrefeltetet er krimi, ikke-overnaturligt gys og action, tilsat elementer af sort komik og satire. Advarsel – ikke for sarte sjæle! Det vil give bedst mening at høre alle afsnit i kronologisk rækkefølge. Personer går igen, veje krydses, historier bygger videre eller ovenpå hinanden – og i enkelte tilfælde kaster et afsnit et helt andet lys på et tidligere afsnit

Jeg har ikke tidligere erfaring med podcasting eller indtaling, så de første par afsnit er ikke perfekte i kvalitet, men stadig spænende, anderledes og guf for alle med hang til krimi (siger lytterne).

Du kan finde den her:
Spotify
-Apple Podcast / itunes
-Podimo

Du er meget velkommen til at følge, rate og komme med feedback. Vil du høre om når der er nye afsnit, så kan du følge min forfatterside på Facebook eller mig på Instagram.

Med venlig hilsen Henrik

Læs også om Pommes Anna af Knoldselleri

krimi podcast

I skyggen fra vi andre – Ny krimi podcast

Gift med datteren og i fuld fart med at blive Mamas protege i madlavning. Hans hænder er desværre ikke skruet rigtigt på, så han prøver at opnå Papas Brøndum erkendelse ved at lære at skrue proppen af de rigtige flasker vin. Han blogger også ved siden af, på en fælles blog med datteren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *