Livet i byen

Gin Hass – en lækker sommercocktail

Gin Hass er en af de mere populære cocktails lige nu. Og den er da også perfekt til sommeren. Og skulle da være endda en dansk ting, angiveligt opfundet af bartenderen Kim Hass i Odense (vi har dog ingen anelse om hvorvidt dette er rigtigt).

Vi har testet lidt forskellige versioner/opskrifter, der florerer på nettet og fundet den rigtige (syntes vi selv) version.

Den friske og frugtige smag, kombineret med gin og mynte, er bare afsindig lækker. Så på en varm dag ryger den her lige ned.

Note: billeder af den faktiske cocktail er på vej. Indtil da har vi lånt billeder fra et andet indlæg om gin, mest for pynt.

Læs også vores anmeldelse af Oremandsgaard Æblegin

Opskrift på Gin Hass

Du skal bruge følgende ingredienser til en cocktail.

  • 4 cl gin
  • 2 cl mangosirup f.eks. fra Monin
  • 1 lime
  • 10 cl sodavand med lemonsmag (vi foretrækker Schweppes)
  • isterninger
  • Lidt frisk mynte, som kan undlades

Husk nu at det skal være godt Gin, ellers er det hele sku lidt lige meget 🙂 Vi er selv store fans af Monkey47 og Hendricks. Men der er mange andre gode gins derude, bare du ikke køber noget billigt lort!

Læs også om madinspiration fra vores anden blog

Sådan gør du

Del lime i to og skær et par tynde skiver af den (resten af den halve skal klemmes i cocktailen). Put ingredienserne i glasset i denne rækkefølge:
-Is
-Lime
-Sirup
-Gin
-Lemon
-Lime skiver
-Pynt

Gin Hass skal ikke shakes på grund af kulsyren. Gin Hass kan også laves med Vodka eller hvid rom, men så er det jo ikke en rigtig Gin Hass, bare en sommercocktail.

God fornøjelse og god sommer

Med venlig hilsen Salli – Følg mig på Instagram

Læs også om rabarbercrumble uden sukker

Gin hass
Gin og Tonic fra et andet indlæg

Gin Hass – en lækker sommercocktail

Der bor i København og dyrker karrierelivet, men bestemt slægter moren på i madglæde og langsitet planlægning – især hvis planlægningen indebærer hvilken michelinrestaurant, hun skal besøge næste gang. Hun har også en skønhedsblog.

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *