Livet i byen

Forsommer på Teglholmen

TeglholmenMaj 2020

Midt i isolation og karantæne bliver altanen gjort sommerklar og krydderurterne plantet. Grillsæson er jo også så småt i gang og eftersom vi ikke rigtig kan komme så mange steder, så må der grilles ekstra meget på altanen.

Læs også om livet på landet forsommer 2020

Vi har i øvrigt tidligere skrevet en guide til Sluseholmen og Teglholmen, på vores anden blog, hvis du er interesseret i området. Vi har boet her i snart fire år. Og selvom vi da kigger på en mere permanent bolig udenfor Storkøbenhavn, så er vi enormt glade for Teglholmen. Det har været en fornøjelse at følge udviklingen i området, fra næsten ingenting til det pulserende byliv som er dag.

Læs også vores anmeldelse af Oremandsgaard Æblegin

På altanen er der plantet koriander, purløg, persille og mynte. Vi har i år opgivet en række ting, som vi havde sidste år, men bare ikke ville virke; blandt andet tomater, chili og timian.

Min mand forbereder sig på foråret ved at fylde op på vinreol, humidor og i barkskab. Især på Ginfronten, gør han klar til en længere række af anmeldelser til bloggen.

Og så passer vi selvfølgelig også stadig vores egen blog, her kan du også læse lidt om hvad der sker lige nu.

Med venlig hilsen Salli
Følg mig på Instagram

P.S. Kan du lide vores små check-ins fra livet i by og på land, så husk at smide en kommentar. Så skal vi nok lave mange flere af dem!

Læs også om madinspiration fra vores anden blog

gin-teglholmen
Vores første Gin-anmeldelse – Oremandsgaard Æblegin
Henrik er på den anden blog i gang med at lave indlæg om hans store passion, cigarer
Billedet er faktisk ikke taget på Teglholmen, men på en ferie til Albanien. På grund af Corvid-19 og semi-dårligt vejr har vi ikke kunne tage nye billeder til dette indlæg

Teglholmen

Der bor i København og dyrker karrierelivet, men bestemt slægter moren på i madglæde og langsitet planlægning – især hvis planlægningen indebærer hvilken michelinrestaurant, hun skal besøge næste gang. Hun har også en skønhedsblog.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *