bruschetta med tomat og ost
Livet i byen

Bruschetta med tomat og ost

Her får du vores opskrift på Bruschetta med tomat og ost. Bruschetta er lækker som snack, tilbehør eller forret. Vi er selv mest glade for at bruge dem som tilbehør. Du kan også læse om hvordan vi lavede en bruschetta bar til vores bryllup.

Opskriften her er ret enkel og tager ikke lang tid (medmindre du vil lave alle ingredienserne helt fra bunden).

Læs også om glutenfrit knækbrød

Det skal du bruge

Til 2 personer

1 baguette – du kan bage selv, men ellers købe noget brød i ordentlig kvalitet
Cherrytomat
Ost, helst parmesan
Oliven olie
1 god håndfuld frisk basilikum
Salt og peber

Da retten er enkel, er det vigtigt at råvarene er gode

Sådan gør du

-Skær brødet ud i skiver på cirka 1 CM.
-Pensel med olie på begge sider – Vær ikke karrig med olien
-Put
-Bag dem i grill eller forvarmet ovn (200 grader varmluft), til de er gyldne

Anret dem straks med kvartede cherrytomater og parmesan. Top af med frisk basilikum. Server dem inden de bliver kolde

Husk at pakke dine bruschetta i lufttætte poser, hvis du gerne vil gemme dem, men først når de er helt kolde!

Nogen vil gerne putte hvidløg på bruschetta, men det vil vi her ikke foreslå.

/datteren – følg mig på Instagram

Læs også om grilltips til sommeren

bruschetta med tomat og ost
De færdige bruschetta er både lækre at se på og spise
bruschetta
En dejlig grillaften med rotisseri grillet kylling, smørstegte asparges og bruschetta med tomat, ost og basilikum

bruschetta med tomat og ost

Der bor i København og dyrker karrierelivet, men bestemt slægter moren på i madglæde og langsitet planlægning – især hvis planlægningen indebærer hvilken michelinrestaurant, hun skal besøge næste gang. Hun har også en skønhedsblog.

En kommentar

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *