anmeldelse HelloFresh
Livet i byen

Anmeldelse af HelloFresh

Anmeldelse af HelloFresh

Vi har ikke den store erfaring med måltidskasser, som vi ofte syntes virker dyre eller kedelige. Men introtilbuddet fra HelloFresh gav vi en chance og gik ind i måltidskasseverdenen for en uge.

OBS. Indlægget er IKKE sponsoreret eller lavet i samarbejde med HelloFresh, vi har selv købt måltidskasserne på et introduktionstilbud.

Læs også om

Det spiste vi fra HelloFresh

I alt har vi testet godt seks forskellige retter. Her har vi valgt tre at gå igennem.

Honningglaseret Halloumi med frisk spidskål og koriander

Halloumien overraskede virkeligt positivt, klart en af favoritterne. Selv den kødspisende mand i huset overkom frygten for vegetarmad.

Svinekød i estragonsauce med perlecouscous og salat

Estragonsaucen var virkelig glimrende (omend for lidt af den). Perlecouscous var ikke noget vi før havde stiftet bekendtskab med. Og begge må indrømme at syntes det smagte/føltes “bare” som almindelig pasta. Men ellers en lækker ret med masser af smag.

Kyllingboller

Her var der sku for lidt mad. Det smagte skam virkeligt deljigt, masser af smag og absolut nogen ting, som vi vil tage med videre og prøve igen. Men der var for lidt mad og for lidt næring.

Læs også om

Konklusionen – Anmeldelse af HelloFresh

HelloFresh er god inspiration til sund og nem mad i hverdagen. Familier med børn vil kunne tage de små med ind i madlavningen og give dem en nem og god indgang til madlavning. Men prisen er lidt for høj, især når det ikke er økologi, og portionerne lidt for små.

Note. Vi snakkede en del om portionsstørrelserne i løbet af anmeldelsen. Det er især undertegnede der havde lidt udfordringer med dem – det skal nok derfor siges at jeg styrketræner og/eller løber cirka seks gange om ugen, hvorfor min appetit måske ikke kan sammenlignes med alle

Klik for at læse mere om HelloFresh

Med venlig hilsen svigersønnen – følg mig på Instagram

Læs også om hvordan du laver glutenfrit knækbrød

Anmeldelse af HelloFresh
Svinekød i estragonsauce med perlecouscous og salat. Den allerførste ret vi fik.

Anmeldelse af HelloFresh

Gift med datteren og i fuld fart med at blive Mamas protege i madlavning. Hans hænder er desværre ikke skruet rigtigt på, så han prøver at opnå Papas Brøndum erkendelse ved at lære at skrue proppen af de rigtige flasker vin. Han blogger også ved siden af, på en fælles blog med datteren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *