aeblesnack
Livet i byen

Æblesnack med kanel og peanutbutter

Æblesnack med kanel og peanutbutter

Æble og jordnødesmør (peanutbutter) er bare perfekte sammen, et match made in heaven. Derfor elsker jeg denne friske og lækre ret af sprøde æbler, cremet peanutbutter og kanel. Den er perfekt som en snack imellem måltiderne eller servér den som et blodsukkervenligere indslag i weekendhyggen.

Jeg blev for et par dage siden virkelig lækkersulten imellem frokost og aftensmad. Jeg kunne slet ikke abstrahere fra det, og for at undgå at rende ned og røve en kiosk, gik jeg på opdagelse i køkkenskabene. Det kom der denne hurtige, lækre og mættende snack ud af. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg skal lave den – den er jo ligefrem sund! 

Læs også om anderledes snacks og forretter til jul og nytår

Det skal du bruge til din æblesnack

1 rødt æble
Crunchy peanutbutter uden sukker – fx Urtekrams
Citronsaft
Kanel

Sådan gør du

Skyl æblet og skær det i skiver. Pres lidt citronsaft ud over skiverne, så de ikke bliver brunlige. Smør derefter en tsk. peanutbutter på hver og drys let med kanel. Anret på en tallerken og server straks.

Kram fra datteren – Følg mig på Instagram

Læs også om hjemmelavet falafel

Æblesnack - med kanel og peanutbutter

Æblesnack – med kanel og peanutbutter

Der bor i København og dyrker karrierelivet, men bestemt slægter moren på i madglæde og langsitet planlægning – især hvis planlægningen indebærer hvilken michelinrestaurant, hun skal besøge næste gang. Hun har også en skønhedsblog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *